Keskustelupalsta
Nimetön

Hei. Voiko salillä käydä sukkasilleen jossei ole vielä kenkiä sinne?

 

VASTAUS:
Moikka! Tottakai voi.

Lähtökohtaisesti vain ulkokengillä ei saa tulla.

Ainoa poikkeus juoksulenkkarit, jotka on huolellisesti puhdistettu matolla juoksua varten.

Osa treeneistä sujuu suorastaan paremmin ilman kenkiä.
Muista varoa varpaita ;)

terkuin Henna

emilia

Hei, saisiko lisätietoa spinning- tunneista? Paljonko maksaa henkilöltä/tunti? Milloin spinningejä on?

 

VASTAUS:
Moikka. Tunnit löydät tuntikalenterista, https://lhkliike.clubmanagement.fi/web/1/webPage.html

Kertamaksu on 12€, opiskelija 10€.
10krt 88€ / opiskelija, työtön 78€.
eli näillä malleilla kerraksi 7,80-12€.

Aikakortilla hinta riippuu siitä, kuinka paljon käyt!
Käydä saa määrättömästi.
1kk 70€ / 60€
Vuosikortti kerralla maksettuna edullisin, 50€ / 40€kk.
Tai jatkuva jäsenyys 57€ / 49€ / kk.

Ilmaiseksi pääset tututusmaan, varaa paikka esimerkiksi sähköpostilla henna@lhk-liike.fi! Tervetuloa, nähdään :)

terkuin Henna

Tyyppi

Moi! Onko kuntosalin suihku tilat jo käytössä?

 

VASTAUS:
Moikka! On joo. :)

Tellervo

Hei! Ymmärränkö hinnastonne oikein, eli maksaako eläkeläisen 10 kerran kuntosalikortti 68 euroa?

 

VASTAUS:
Moikka! Kyllä, juuri näin. :)

Ja 1kk(rajaton käyttö) =50€, tarkoittaen siis sitä että säännöllisellä 2krt vko -tahdilla jo yksittäinenkin kuukausikortti on edullisempi kuin 10krt.
Jos käy jatkuvasti säännöllisesti ja sitoutuu pidempään jäsenyyteen, palkitaan halvemmalla kk-hinnalla, eli esimerkiksi eläkeläisen vuosikortti kerralla maksettuna on 410€ eli vain 34,17€/kk.

10krt kortti palvelee epäsäännöllisempää käyttöä mutta sallii kuitenkin avainkortilla kuntosalin käytön ma-su klo 04.30-24.00

Tervetuloa Liikkumaan! :) Kortin voi käydä aktivoimassa asiakaspalvelussa maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17-20.

terkuin Henna

vastauksesta kiitollinen

käykö ePassi maksuvälineenä.

 

VASTAUS:
Moikka! Kyllä käy. Samoin \"kaikki muutkin liikuntaedut\" - ja jos vastaan tulee vielä palvelu, joka ei käåy, niin otetaan käyttöön! Tervetuloa :)

Ap

Hei! Toimiiko teillä maksukeinona edenredin virikesetelit? :)

 

VASTAUS:
Moikka! Kyllä toimii :) Tervetuloa! Aspa auki ma ja ke klo 17-20. Tai jos nämä ajat ovat mahdottomat, laita viestiä esim info@lhk-liike.fi niin sovitaan toinen :) terkuin Henna

Tavallinen jäppinen🙈

Hei Kulkukortti on 30e.Ymmärränkö oikein että sillä saa mennä salille klo ajan puitteissa niin paljon kuin haluaa? 🙄Vai onko tuon lisäksi muuta maksua? Jos on niin paljonko tuo 30e+1kk kuntosali, 30e+3kk kuntosali, 4kk jne....

 

VASTAUS:
Moi! :) Joo kulkukortti eli \"jäsenyys\" tarkoittaa fyysistä kulkuavainta salille, ja jos käy ryhmäliikunnassa niin tuntivaraustunnuksia sinne.

Eli jäsenkortti itsessään ei vielä \"riitä\", se on pohja jolle ladataan.

Voit ladata kortille joko käyttöaikaa tai -kertoja; aikakortti, 1-12 kk mahdollistaa rajattoman käytön salia ja/tai ryhmäliikuntaa ko. aikavälillä, eli sopii sinulle jos käyt ja treenaat paljon. Käyntikerrat (5krt tai 10krt) sopivat silloin jos treeni on harvempaa, satunnaisempaa (0-1krt/vko).

Aikakorteissa myös kk-hinta tippuu mitä pidemmän pätkän otat, eli suhteessa enempi käyttö on edullisempaa kuin satunnaisempi käyttö. Tervetuloa treenaamaan! =)

Nimetön

Moi! Hyväksytäänkö liikkellä smartum setelit/ SmartumPay? Ei ainakaan smartum sovelluksen mukaan voisi käyttää hyödyksi teillä...

 

VASTAUS:
Hei! Pahoittelut hieman viipyneestä vastauksesta.

Kyllä pitäisi käydä kaikki seuraavat vaihtoehdot:

- Smartum-setelit käyvät kassalla.

- Smartum-maksukortti käy toimipisteen kassalla.

- QR-maksu käy toimipisteen kassalla.

- SmartumPay-mobiilimaksu käy toimipisteen kassalla.

Tuletkos käymään joku päivä asiakaspalvelussa niin ihmetellään yhdessä tilannetta :)

Ville

Kuinka e-laskutus toimii?

 

VASTAUS:
Moi! Helposti ja kätevästi =)

Paikan päällä tehdään e-laskutussopimus (6kk tai 12kk tai toistaiseksi eli 12kk ->>) jonka jälkeen asiakas tilaa e-laskun verkkopankissaan. Ideana on, että sitoutuessaan pidempään jäsenyyteen, saa edullisemman kk-hinnan kuin yksittäisinä salikuukausina. Hinnastossa on myös 6kk tai 12kk kortit kertamaksulla=könttäsummina, mutta jos ei halua/pysty sitä siten maksamaan on e-laskusopimus ikäänkuin osamaksu vaikkapa vuosikortista. Laskutus siis tapahtuu kuukausittain, ja on oma valinta käykö laskun aina erikseen hyväksymässä vai laittaako automaattiveloitukseen jolloin se toimii kuin aiempi suoraveloitusmalli.

Laskut tilattuaan on asiakkaan rooli jäädä nauttimaan katkeamattomasta treenikortista kaikin herkuin :) jatkuva jäsenyys toimii juuri näin; ei päättymispäivää, eli et jää koskaan oven taa kun kortti onkin ummessa/ei tarvitse huolehtia sen voimassaoloa. Tai treenitaukoa, kun ei sitten ehdi/muista/ole ehkä juuri nyt hyvä hetki päivittää heti salikorttia ja asia jää ja jää ja jää. Ei uusimisen ja muistamisen vaivaa ja saat edullisemmalla kk-hinnalla treenata niin paljon kuin sielu sietää :)

E-laskulle voi myös ostaa tarvittaessa muita tuotteita/palveluita (juomat, patukat, lisäravinteet; saliohjaus tai juomapullo; kaverin kertakäynti. Joko aspassa asioiden tai kuittauslistalle kylmäsaliaikoina) sekä siitä voi vähentää mahdollisia liikuntatukia/etuja (liikuntasetelit, epassi ym.)

12kk e-laskusopimukseen kuuluu oikeus yhteen taukokuukauteen per vuosi, eli esim jos kesälomakuukauden vietät muualla, on järkevää hyllyttää kortti täksi aikaa. Pakko ei taukoa ole pitää tai jos haluat vain viikon tai kaksi pois, sekin käy.

Elämänmuutoksissa (muutto, sairastuminen, raskaus tmv) kortti luonnollisesti elää mukana, tauotetaan tai katkaistaan tarvittaessa kesken kauden. Sairashyvityksissä pääsääntö on että yli 2vko kestävät \"isommat jutut\" hyvitetään lääkärintodistuksella. Tavalliset flunssat ja norotkin välillä kuuluvat elämään :)

Mutta yhtä kaikki, e-lasku on säännölliselle ja ahkeralle kävijälle paras, edullisin ja huolettomin korttivaihtoehto. Olemme pieni yksityinen kuntokeskus emmekä osa mitään ketjua, joten soppariehdot ovat hyvin maanläheiset ja tarvittaessa joustavat. Ei siis tarvitse pelätä mitään kauhuskenaarioita joita suurten ketjujen sopimuksista välillä kuulee :) Lähtökohtaisesti tehtävä sopimus sitouttaa vähintää sopimuksen kestoksi (6 tai 12kk) jotta peruste halvemmalle kk-hinnalle täyttyy (poislukien aiemmin mainitut forcemajeure tilanteet). Ensimmäisen sopimuskauden täytyttyä voi korttia jatkaa samalla ajatuksella, hinnalla ja ehdoilla toistaiseksi, jolloin jatkossa irtisanomisaika on 1kk/seuraavaan laskuttamattomaan hetkeen. Ei siis ole mitään ylipitkiä pakkojumeja sopimuksen kanssa, jota ei käytä. Sehän ei ole kenenkään etu :)

Tässä myöhäisillan sepustus aiheesta, jos vielä jokin askarruttaa tervetuloa kysymään lisää sekä ennenkaikkea aktivoimaan oma :)

terkuin Henna

Riikka

Heippa, onko ollut yleinen toive vai miksi kaikki spinning tunnit alkavat näin aikaisin? Harmittaa, kun en ehdi yhdellekään enää....jos alkaisi 18 tai siitä eteenpäin niin onnistuisi. Olisin onnellinen jos edes kerran viikossa olis tällainen myöhäisempi tunti...

 

VASTAUS:
Moi! No juu tätä vähän jäätiin pohjtimaan kun muutoin rakennettiin kalenteri ohjaajien mahdollisuuksien ja sitten järkevän lajijärjestyksen puitteissa loogiseksi.
Mutta pyritään muuttamaan vähintään yksi myöhemmäksi asap, et varmaankaan ole ainoa! Kiitos siis hanakaasta huomiosta :) -H

Tanja

Moikka!Pystyykös teillä maksamaan e-passilla? Olisin kiinnostunut ryhmäliikuntatunneista ja olisi tuo kyseinen passi käytettävissä? :)

 

VASTAUS:
Moi! =) \\\\\\\\\\\\\\
Pystyy kyllä. Joten kipin kapin korttia hakemaan :) \\\\\\\\\\\\\\
terkuin Henna

Ilkka Sunila

Onko teillä saunaa

 

VASTAUS:
Moikka! Valitettavasti ei ole. Suihkut löytyy pukuhuoneista kyllä :)

kiinnostunut

olen 15 eli voinko tulla salille jo ilman aikuista? paljoko maksaisi salikortti ja onko siellä jotain ohjausta ensimmäisillä kerroille laitteisiin jne..?

 

VASTAUS:
Moi! =)
16v. voi ottaa yksin oman kortin.
14-15 vuotiaana pitää alkuun käydä jonkun aikuisen (18v täyttänyt, ei välttämättä sukulainen) kanssa yhdessä treenaamassa. Tämä on vakuutusyhtiön linjaus, meillä kun salille kuitenkin pääsee paljon myös siten, ettei henkilökuntaa ole paikalla. Hinnastosta löytyvä junior-hinta koskee juuri 14-15-vuotiaita. 16-17-vuotiaat kuuluvat sitten erityis-kategoriaan hinnastoissa :)

Alkuun ohjauksesta voisi olla yhteydessä Katariinaan katariina@lhk-liike.fi niin voitte sopia aloitusta :)

kiinnostunut

olen 15 eli voinko tulla salille jo ilman aikuista? paljoko maksaisi salikortti ja onko siellä jotain ohjausta ensimmäisillä kerroille laitteisiin jne..?

 

VASTAUS:
Moi! 14-15 vuotiaat ovat tervetulleita ja ko. ikäryhmälle on oma JUNIOR-hinnasto hinnastossa. (16v alkaen opiskelijat ryhmää \"erityis\")
Junioreilla tulee olla mukana vähintään 1 salikaveri, 16v täyttänyt kokeneempi kävijä :)
Alkuun opastamme mielellämme, varaa aika info@lhk-liike.fi
Nyt syksylla alkaa myös nuorten treeniryhmä, suunnattu juuri 13-15-vuotiaille, alkaen 17.9.19 tiistaisin klo 15:30. Tervetuloa!

kiinnostunut

voiko 15v alkaa yksin käymään salilla? paljon salikortti maksaisi? ja lnko mahdollista saada jotain opetusta liikkeisiin jne?

 

Heippa! Oiskohan siellä kiinnostusta lavis-lavatanssijumpasta. Olen lavis-ohjaaja ja voisin tulla sinne pitämään tunteja jos on kiinnostusta. Terkuin Aija Vilokkinen. Minulle voi soittaa puh. 040-5922028 tai laittaa sähköpostia aija.vilokkinen@hotmail.com

 

Onko mahdollista ostaa puolen vuoden tai vuoden kortti ilman kuntosalia? Haluaisin käydä vain eri jumpissa, mutten salilla. Olisi erittäin hienoa, jos hinnastosta löytyisi kortti vain ohjattuun liikuntaan. Nyt tuntuu, että maksan turhasta, jos ostan kortin.

 

VASTAUS:
Moikka!
Kiitos mielipiteestäsi ja kommentistasi.

Harmillista että koet salimahdollisuuden ylimääräisenä. Yhdistelmäkortin ja pelkän salin välinen hintaero on kuitenkin todella pieni, melkeinpä voisi kokea saavansa salin käyttöoikeuden extrana :) Ja tämä \"hinnantasaus\" on tietoinen valinta laskea kynnystä ryhmäliikunnalle, jottei sen hinta suhteessa karkaa liian korkeaksi.
Vaikka kaikki palvelut olisi hinnoiteltu erikseen, ei ryhmäliikunta varmasti olisi siltikään se edullisin vaihtoehto, sillä siinä on myös suurimmat juoksevat kulut: henkilöstökulut + ohjaajien lisenssimaksut ja koulutukset, sekä LesMillsin melko arvokkaat lajilisenssit ja -materiaalit ovat meille kohtuullinen kuukausittainen erä jotka kaikki yhdessä nostavat palvelun ulosmyyntiarvoa.

Mutta näihin satsaamalla meillä on osaava, koulutettu henkilöstö joka säännöllisesti päivittää osaamistaan + LesMills lajien osalta maailmanlaajuisesti korkealaatuisiksi standardoidut ryhmäliikunnat ja valmiit ohjelmat.

Toivottavasti tämä taustaverhon raotus auttoi ymmärtämään hinnoitteluamme ja treeneissä nähdään :)
-Henna

Mikä on ikäraja liikkeelle että milloin voisin alottaa treenamisen siellä?

 

VASTAUS:
Moikka!
Ikäraja omaan korttiin on 16v, vakuutusteknisistä/turvallisuussyistä. Olemme niin paljon kylmäsalina = kuntosali on auki ilman henkilökuntaa paikalla, joten ei voi ottaa riskiä että aivan nuori olisi salilla yksin jos sattuu jotain. Tässä olemme joustaneet niin, että yhdessä vanhemman kanssa saa käydä 14-vuotiaasta alkaen. Tällöinkin kyseeseen tulee oma kortti ja jäsenyys johon pätevät erityishinnat.

Toivottavasti siis olet jo tai ainakin pian vähintään 14-vuotias ja nähdään! :)

Terkuin Henna

Moi! Pitääkö aina ostaa monen kuukauden salikortti vai onko kertamaksuja? Ja jos on niin minkä hintanen?

 

VASTAUS:
Moikka!
Hinnastostamme löytyy vaihtoehdot kertamaksusta jatkuvaan jäsenyyteen.

Kertamaksut ja kertakortit hintoineen löytyvät http://www.lhk-liike.fi/kertakortit ja 1/6/12kk -kortit http://www.lhk-liike.fi/kuukausikortit.

Kaikkein edullisinta on maksaa vuoden salikortti kerralla. Tämä norm. hinta 480€, 40€/kk. Jos käyt 2 kertaa viikossa, karkeasti 8 kertaa kuussa, jää kerralle hintaa 5€. Hinnastossa yksittäinen kertamaksu on 12,50€. Eli tällä haluan avata hinnastomme logiikkaa: mitä pidemmäksi aikaa sitoudut ja toisaalta mitä useammin käyt, sen edullisempaa se on. :)

Myös ilmainen tutustuminen on uusille kävijöille mahdollinen, poikkea asiakaspalvelussa ja kysy lisää! :)

Terkuin Henna

Hei!
Saisiko Lindan vetämän stepin mahtumaan kevään tuntikalenteriin?

 

VASTAUS:
Moikka!
Valitettavasti tähän hätään meillä ei ole ohjaajaa Stepille ollenkaan, ei mahdu tekijöiden aikatauluihin. :/
Pidämme toiveen korvan takana ja pyrimme tarjoamaan tätäkin lajia, edes jossain määrin, jatkossakin! :)
Toiveita saa ja pitää aina esittää, jotta tiedämme mitä kaivataan.

terkuin Henna

Terve! En löytänyt tuolta hinnastosta kehonkoostumusmittauksen hintaa?

 

VASTAUS:
Moikka, kiitos huomiosta!
Yksi mittaus 25€, 3x paketti 60€.
Mittailla voidaan aina asiakaspalvelun aukiollessa, tervetuloa! :)

Kati

Heippa! Kuten tossa jo hennalle huikkasin niin saisko kuntonyrkkeilyä toisen tunnin lisää vaikka joka toinen viikko ois kahtena päivänä! :) lajista innostunut! :)

 

VASTAUS:
Kiva, kun olet innostunut! Ja muutenkin viime aikoina on saatu tosi hyvin uutta porukkaa mukaan \"kuntikseen\"! :) Täytyy tarkkailla tuota toisen tunnin tarvetta. Vielä pelkona, että nyt hyvän kokoiseksi kasvanut porukka sitten hajaantuisi. Mutta tsekkaillaan! :) ps. Onhan BodyCombat jo tuttu? Siellä hyvin samankaltaista menoa, tosin ilman oikeaa vastustajaa. Voisi auttaa vieroitusoireisiin =)

Moikka!
Olisko ruokatunnin ajaksi (klo 12-13 välille) saatavana mitään ohjattua jumppaa? Mielellään hyödynnettäisiin ruokkis liikkuen, esim. puolen tunnin tehomuokkaus olisi ihan loistava...

 

VASTAUS:
Moikka, kiitos ehdotuksesta! Olisikohan tulijoita isompikin porukka? Toistaiseksi tämä on ensimmäinen toive aiheesta mutta toki jos tilausta on, on siihen intressit vastata :) Kuntosalillakin on juuri tuohon aikaan yleensä todella hiljaista, siis oikein hyvä hetki temuta vähän ujommankin ;)

Heli

Moi! Paljonko maksaa opiskelijalta salikortti?

 

VASTAUS:
Moikka! :)
Opiskelijat kuuluvat \"erityis\"hintaryhmään, joten hinnastojamme lukiessasi voit katsoa niitä kohtia :)
esim. 1kk kuntosali on 50€, 1kk kuntosali + ryhmäliikunnat 60€. (hinnat jäsenhintoja, liittymismaksu 30€)

Hinnastoja ja vaihtoehtoja tarkemmin löydät täältä:

edullisin vaihtoehto on aina pitkäaikaiskortti, seuraavaksi edullisemmat 6kk ja 1kk kortit: http://www.lhk-liike.fi/kuukausikortit

Satunnaisempaan käyttöön (n.1krt/vko) sopii kertakortti http://www.lhk-liike.fi/kertakortit

Toivottavasti tulet pian treenaamaan! :)

terkuin Henna

Apua!
Treenasin kovaa, taskussa kortti, joka otti ja halkesi pitkittäin. Voiko sitä vielä käyttää/korjata vai pitääkö hankkia kokonaan uusi?

 

VASTAUS:
Moi, heh :) Hyvä treeni siis ollut! :D
Riippuu siitä toimiiko kortti, jos ei ole poikki tietosirun kohdalta voi hyvin toimiakin. Testataan siis. :) Uusi korttikin maksaa max 6€, kauneusvirheinen käytetty vähemmän joten konkurssia ei ole tiedossa missään tapauksessa =)

-Henna

Henna / Liike

Moikka Ulla-Maija, toivottavasti huomaat vastaukseni, vastaustoiminto on tilapäisesti rikki!

Voin varata Sinulle huomiselle ko. tunnin. Tuntikalenteriin saa varaustunnukset kun on hankkinut aktiivisen jäsenkortin ja sille on ladattuna käyntikertoja tai käyttöaikaa.

Toivottavasti nähdään huomenna! :) jatketaan käytännön asioista sitten.

 
Ulla-Maija

Heips :) Haluaisin kirjautua sisään varausohjelmaan, mutta miten sen teen?
Haluaisin varata 19.11-15, 17:10-17:40 LesMills BODYCOMBAT® 30 Miia V

Terveisin Ulla-Maija :)

 
Salipirkko

Onpa kiva, kun rintapenkin päällinen on uusittu! Pieni, mutta iso juttu, kiitos!

 
Ulla-Maija

Hei kyselisin minkä ikäisiä teidän liikuntakeskuksessa käy voiko sinne tulla vähän vanhempikin ja ei niin hyvässä kunnossa oleva? Mutta silti harrastanut ryhmäliikuntaa enneminkin esim. bodypumpia jne. kohta Mänttään muuttamassa ;)

 

VASTAUS:
Moikka Ulla-Maija, ja lämpimästi tervetuloa Mänttään! :)

Ja kyllä todellakin voit tulla, sekaan vaan! =) Kävijäkunta on hyvin moninaista, 16-75+v!
Keskiverto ryhmäliikkuja voisi olla n.35v mutta kyllä kaikille tunneille mahtuvat ja ovat tervetulleita aivan kaikki, alaikärajan puitteissa.
Ja kaikilla tunneilla mennään oman kunnon ja kyseisen päivän tunnon mukaan, siis siitäkään ei tarvitse huolia. Jäämme odottelemaan tapaamista! :)

terkuin Henna

Salirauhaa toivova

Hei pienten lasten vanhemmat!
Teidän lastenne paikka on siellä leikkihuoneessa, ei salin puolella. Tuokaa lapsenne salin puolelle vasta sitten, kun he ovat 14 v. täyttäneitä, kiitos!

 

Olisiko mahdollista saada aamuihin ohjelmaa? Tehomuokkaus, core tms.

 

VASTAUS:
Moikka! Eikös nyt löydy aika paljonkin ohjelmaa, jopa kolmena aamuna aamutunnit ti, to ja la :)

Torstain Lihaskunto 30min on melko samankaltainen kuin Tehomuokkaus. Välineistöltään se saattaa olla hieman kevyempi kuin Tehomuokkaus, toisaalta lyhemmän kestonsa ja toisaalta yhdistelmätuntiajatuksen (+bike30min) vuoksi. Tule ihmeessä kokeilemaan jos et jo ole, takuulla saat varsinkin tunnit yhdistämällä yhtä tehokkaan treenin kuin pelkästä muokkauksesta! :) Ja näin saamme tehotreenipaketin lyhyemmässä ajassa.

Corea on jonkin verran toivottu aamuun, vien ajatusta eteenpäin. Vaikka toki muillakin tunneilla keskivartalo harjoittuu tehokkaasti paitsi \"muun ohella\" + myös erillisinä osioinaan.
Mutta katsotaan josko Coreakin, vaikka edes aika ajoin, saataisiin aamuunkin, kiitos siis toiveestasi :)

-Henna

Salli

Hei. Miten saisin kortin kesäkuun ajaksi sinne helpoiten? Ja kuuluuko kulkukortti samaan syssyyn vai maksaako eri määrän?

 

VASTAUS:
Moikka!
Ensimmäinen kortti ihan jo sen fyysisen kulkukortin vuoksi on aina noudettava asiakaspalvelusta sen aukiollessa. (ma 13-20.30, ti-to 15-20.30, pe 10-17). Jatkossa sitten voidaan aikaa kortille latailla etänäkin :)

Joo jäsenyys- eli kulkukortti on aina sen 30€. Toki jos olet maisemissa ainoastaan sen kesäkuun voidaan sopia muutakin. Mutta, tulethan käymään niin tehdään kortti! :) terkuin Hena

Hei! Mikä ero on Bodybalance-tunneissa, joista toinen on 1h ja toinen 1/2h?

 

VASTAUS:
Balance 1h tarkoittaa koko ohjelmaa sellaisenaan: Tai chi-alkulämmittely, aurinkotervehdykset, soturisarjat ja tasapaino-osuus. Näiden jälkeen mennään jo matolle, missä tehdään pilateksesta mallia haettuja vatsa- ja selkäsarjoja. Siitä jäädään maltillisiin venyttelyihin ja tunti päättyy n. 10 minuutin loppurentoutukseen.

½tunnin balance iltaisin: Jätetään lihaksia vahvistavat liikkeet pois ja keskitytään liikkuvuuteen. Aamuisin voidaan valita fiiliksen mukaan liikkuvuus- tai voima-osioita. Puoleen tuntiin sisältyy vain muutaman minuutin rentoutus.

- Laura

Jenni

Olisiko mahdollista saada tuntikalenteriin jokin jumppa jaloille, peppuun ja keskivartaloon?

 

VASTAUS:
Moikka, kiitos toiveestasi! :)
Laitetaan korvan taa ja itseasiassa jotain tämän suuntaista onkin suunnitelmissa. :) Mutta toki monet nykyisetkin tunnit vastaavat toiveisiisi: Core-tunnilla keskitytään nimensä mukaisesti keskivartalon- ja ryhtilihaksiin (myös pakara:)) ja esimerkiksi TehoMuokkauksessa tehdään usein isoja, tehokkaita koko vartalon voimaliikkeitä ja/tai treenataan kehon isoja lihaksia (jalat, keskivartalo). Yleisesti kaikki lihaskuntotunnit kyllä treenaavat näitä alueita, kaupan päälle sitten vähän myös yläkroppaa :) Mutta laitetaan ylös reisi-vatsa-peppu toive, seurailehan ilmoittelua :)

-Henna

Jonna

Onko mahdollisuus toivoa tuntikalenteriin aamutunteja toisellekin päivälle..:)nyt jää iltaviikolla jumpat yhteen kertaan kun aamutunteja ei ole kuin tiistaina.

 

VASTAUS:
Heips täälläkin :)
Joo, tarkoitus ei ole supistaa aamuja yhteen päivään! Vietetään muutama viikko hieman himmaillen aikataulullisista syistä, vappuviikon jälkeen tiedossa taas toinenkin aamu + mahdollisesti kesällä useampikin jos vain kävijöitä riittää. :) Tarkkaillaan tuntikalenteria!

-Henna

\\\"Tammitarjouksena uusiin 12kk -sopimuksiin yhden tunnin Personal Training -ohjaus (arvo 80€) kaupan päälle.\\\"

Milloinkas me vanhat kanta-asiakkaat saataisiin jotain vastaavaa? Ei olla koskaan saatu mitään kaupan päälle :(

 

VASTAUS:
Moikka! Harmillista, jos koet noin. :/ Kortti- ja muita tarjouksia on aina aika ajoin, toki aina päätuote ei voi olla tarjouksessakaan. Tällöin ne sitten osuvat välillä kohdalle, välillä eivät.

Vanhoille kanta-asiakkaille meillä on ns. hintaturvaetu: katkeamattomassa pitkäaikaissopimuksessa hinta pysyy alkuperäisenä. Tämä tarkoittaa sitä, että osalla voi olla edelleen voimassa huomattavan edulliset ennakkomyynnin aikaiset hinnat jotka ovat olleet turvassa alkuvuosien hinnankorotuspaineilta. Kiinteät kulut nousevat koko ajan, mutta tämä tai vaikkapa 2013 alv-kannan korotus tai laite- ja lajihankinnat, remontit tai ohjaajakulujen kasvu eivät ole siirtyneet \"vanhojen kanta-asiakkaiden hintoihin\", osin juuri aktiivisen uusiasiakashankinnan vuoksi. Myös ollessamme muuttotappiopaikkakunta, on uusasiakashankinta ensiarvoisen tärkeää jatkuvan yritystoiminnan kannalta, joten pienin porkkanoin haluamme tätä välillä vauhdittaa. Kyseinen ohjaus-kylkiäinen myös on n.10-15% toteutuneen kaupan hinnasta, kanta-asiakkaille vastaavia tai suurempia tarjouksia on Shopissa vähän väliä :) Lisäksi järjestämme erilaisia tapahtumia, jumppapäiviä ja juhlia. Toki osa tapahtumista on maksullisiakin, mutta esim. Syyskauden starttajaisbileet tarjoiluineen ja nyt tulevat 4v. synttärikakkuilut on suunnattu ensisijaisesti juuri olemassaoleville vakkareillemme.

Mutta, tunsin kyllä piston sydämessäni kommentistasi. Tokikaan emme halua ihania kantiksiamme laiminlyödä! Tehän olette elinehtomme. Ehdotuksia hyvistä kamppiksista ja bonuksista otetaan vastaan, mielikuvitustani saa vapaasti avittaa ;)

-Henna

Sari

Pitkästä aikaa pääsin tehomuokkaukseen perjantaina, kun maanantain Compatista ei voi tietenkään luopua!Aivan mahtava tunti; kiitos Kata! Olis kyllä mukavaa, jos säilyis perjantaisin tuo tunti...

 

VASTAUS:
Kiitos Sari :)
Pidetään ohjaajien kanssa palaveri 26.11. niin otan asian esille. Muutama muukin on toivonut tuota Muokkausta perjantaille. Eikös olekin ihana ja tehokas, oikea voimatunti! ;)

-Kata

Nimim.muitakin luentoja alueella on...

Moikka
Ihmettelen miksei tulevan hyvinvointiluentonne lippujen hintatietoja löydy sivuiltanne mistään? Ei kai se nyt NIIN salaista ole??!!

 

VASTAUS:
Hei!
Harmi etä tieto on mennyt Sinulta ohi, on ehkä hieman tuolla muiden asioiden lomassa muutamassa viime uutisessa.

Eli liput ovat 35€/kpl, sisältäen museon maukkaat suolaiset kahvit. Lisäksi lippu toimii arpalippuna 100€ lahjakortin arvonnassa, palautetaan siis ovella. Lahjakortti on Liikkeen tuotteisiin ja palveluihin.

Kiitos viestistä, näin sitä sokeutuu omille itsestäänselvyyksilleen :) Teen selkeämmän infon pelkästä luennosta, uutiskirjeet ja uutiset yleensä sisältävät muutaman ajankohtaisen jutun joista sitten kaikki ei ehkä sisäisty.

Toivottavasti tulet mukaan, hyvää viikonloppua! :)

Terkuin Henna

Millonkas olisi seuraavan voimajoogan aika? Olisi kiva päästä kokeilemaan!

 

VASTAUS:
Hei!
Katsotaan, katsotaan... Laitetaan toive korvan taa. :)

Nythän sunnuntaina alkaa kolmen kerran Asahi Health + Syvävenyttely -kurssi, joka ainakin kuvauksen perusteella lienee hyvin saman suuntaista kehonhuoltoharjoittelua. (itse en ole vielä kokeillut, menossa kylläkin sunnuntaina :) )

Tulehan mukaan!
Terkuin Henna

Help?

Hei! Missä on ne avoimien ovien joku tarjous lista on, en meinannut millään löytää ehkä johtui kun etsin puhelimen kautta, kiitti! :)

 

VASTAUS:
Heips, eli tämän linkin takana :)
http://www.lhk-liike.fi/uutiset.php?aid=97

Uutiset avautuvat aina otsikosta, ei sisällön kuvaustekstistä, johtuisiko tästä. :)

Maire

Onkohan painonhallinta ryhmään tulossa väkeä ? Mitään ei ole kuulunut.

 

VASTAUS:
Heips, nythän se varmistui, alkuperäisessä muodossa ei ryhmää valitettavasti saatu kasaan :/ Mutta Liikkeen oman poppoon piirissä jotain vastaavaa on kehitteillä, kiinnostuneet ilmoittautukoon! :) Ja luonnollisesti alkuperäiseen ryhmään tulijoille on tarjottu vaihtoehtoa. :)

Veera K

Moi! Oon mökkeilijä mäntästä ja mietin, että onko teillä mahdollista käydä kerran treenamssa ja maksaa ns. kertakäynnistä?

 

VASTAUS:
Moikka! :)

Tokihan tuo onnistuu, kertamaksujen hinnat löydät täältä: http://www.lhk-liike.fi/kertakortit. Ja kertamaksut onnistuvat siis asiakaspalvelun aukioloaikoina, ts. arki-iltaisin (http://www.lhk-liike.fi/aukioloajat). Jos käyt useammin, voidaan tehdä vaikka 10 kerran kortti. :)

Tervetuloa!
Terkuin Henna

Hei!\\
Voisiko ryhmäliikuntatuntien kuvauksia päivittää? Löytäisi aloittelija paremmin tunteja joille uskaltautua kokeilemaan.

 

VASTAUS:
Heippa! Pienellä viiveellä, tämä on toteutunut :)

Sari

Lauralle suurenmoiset kiitokset mahtavasta Compat-tunnista. Varmasti kovimpia treenejä koskaan Liikkeessä, mutta Lauran tsemppi ja kannustus sai kyllä ottamaan kaiken itsestä irti. Mahtava, kova, hirveä, ihana uusi ohjelma. Suosittelen kyllä kokeilemaan!

 

VASTAUS:
Unohtunut vastata, mutta terveiset välitetty Lauralle :)

Vielä kun saataisiin blogi jatkumaan!! :D

,,,

Mitäköhän 10kerran kortti maksaa?

 

VASTAUS:
Moikka! :)

Hinnasto-välilehden alta valikosta, kohdasta kertamaksut (http://www.lhk-liike.fi/kertakortit) löydät kertakorttien hinnat.

Eli kuntosali 10krt 78€ tai ryhmäliikunnat+sali 88€, käyttöaika 3kk. (10 kerran kortti kannattaa jos käyt 0-1krt/vko, aikakortti jo kun käyt 1-> krt/vko).
Opiskelijoille yms. on pieni ale, ne hinnat löytyvät aina erityis- etuliitteen alta. :)

Terkuin Henna

Anitta Erenius

Paino 58,3Kg BMI 24 35,9R% 24,6L% 8visk:?

 

VASTAUS:
Moikka, onkohan vahingossa lipsahtanut jotkin mittaustulokset tänne... :)

-Henna

Olisiko mahdollista saada loppuviikoonkin tanssillinen tunti eli sh\\\'bam, zumba tai piloxing?

 

VASTAUS:
Moikka, ja kiitos toiveestasi! :)

Nyt kesäajalla, kun Piloxing jää vakipaikaltaan pois ja sitä pidetään vähä kiertävänä extrana, koitetaan mahdollisuuksien mukaan ajoittaa sitä loppuviikkoon. :)

Katsotaan taas syyskaudella mikä on meininki ja ohjaajien aikataulut, onnistuisiko tanssipäivä vaikka torstaille. :)

-Henna

sanna

Lauantaina 22.3 päivällä lasten leikkihuone oli todella karmeassa kunnossa kun sinne vein lapsosen treenin ajaksi !mieli teki jättää huone k.o. kuntoon kuin oli tullessa mutta kuitenkin koimme \"kansalaisvelvollisuudeksi siivota paikat ennen lähtöä.
hei haloo kaikki vanhemmat!!
miettikääpä ihan kerran jos toisenkin, kun lähdette lasten kanssa jälkiä siivoamatta kauanko liikkeen poppoota kiinnostaa lapsiaparkkia pitää auki jos emme hoida omaa vastuutamme?
Joillekkin se lapsiparkki on treenien pelastus!!

 
Satu

Hei haloo me lastenhoitohuoneen käyttäjät! Ei ryssitä tätä hienoa tilaisuutta päästä salille lasten kanssa jättämällä lastenhoitohuone käytön jälkeen kuin kaatopaikaksi!

 

VASTAUS:
Iso KIITOS perjantaina parkista viimeiseksi lähteneelle! :) Oli siistimpää kuin aikoihin. Mukava mennä pesemään lattioita kun ei mene raivailuun ensin samaa aikaa kuin koko muun salin siivoukseen. Toki on haastavaa koittaa päättää, mikä sotku \"on kenenkin\", mutta jos itse kukin tehdään vähän, on se yhdessä jo paljon :)-H

Vuokko

Olipa kiva LiikeRyhti-tunti! Sitä lisää!

 

VASTAUS:
Kiva kuulla, että tykättiin!

Varmastikin jatkoa seuraa ainakin jossain muodossa, ilmoitellaan. :)

-Henna

« edellinen | 1 | 2 | seuraava »